Bukan pow macam gangster pun. Nazam denga hati yang mulia memang ada hutang Kenny Rogers dengan kitorang. Jadi semalam kira hutang dia jadi zero la hehehe. Lebih kurang pukul 6 En. Nazir ambil saya dan Ita kat office dan kitorang pun bergegas ke Bukit Indah.

Sampai2 terus lah order mengikut citarasa orang yang nak belanja hehehe.

Semata2 untuk blog, orang lain tak boleh makan selagi saya tak snap ok hehehe.

Makanan sangat lambat..

Jadi saya rasa macam nak jadi pembunuh drama bersiri sekejap hehehe..

Habis senget dah tu semata2 nak bagi muka nampak.

Inilah kaki2 pow yang mengepow En. Nazam yang pemurah lagi baik hati tu hehehe. Thanks ya Nazam sebab menaja makan malam saya suami isteri, Ita dan Kak Intan. Semoga murah rezeki bolehlah belanja lagi. Over! ;p

Ohhh.. entri ini adalah entri untuk menghabiskan gambar makan2 di bulan sebelum bulan puasa. Esok2 jangan tenung makanan dalam blog ni lama2 ya hehehe.



©Hernee Nazir – Selamat bersahur semua🙂