edit punya edit terus jadi hulk muka tukar jadi hijau.. ;p
Malam punya cerita, tujuan asal bukan nak melepak pun. Tujuan asal nak ke Ambank. Masa lalu depan Dataran tu, nampak orang ramai2. Terus En. Nazir plan ajak singgah lepas ke bank. Kami pun ronda2lah tengok apa yang ada dijual. Cuci2 mata je. Last2 beli sweet corn dan air sorang satu lepak tepi kolam kat batu yang kena pahat tu tengok gelagat manusia. Tak lama pun lepaknya, mata dah kelat hehehe. Maka kami pun pulanglah kepangkal jalan Senggarang ;p

©Hernee Nazir – Petang ni berangkatlah kami pulang ke Gelang Patah sambil nyanyi lagu “Gelang si paku gelang.. gelang si rama2.. pulang marilah pulang.. marilah pulang ke Gelang Patah ;p”