.. ada sport shoes baru.. ngeee~

Setelah mengenyit2 mata dengan En. Nazir akhirnya dapat sepasang kasut ni. Kasut murah2 je pun, tak tergamak nak beli yang mahal2. Hernee kan kedekut hehehe. Setakat lepas buat aerobik dan jogging jadi la. Kasut yang lama pun dah terkopak tapaknya. Alasan kukuhkan nak dapat yang baru.
Apa yang paling penting, dapat warna PINK + PUTIH. Warna yang saya sangat suka ngeee~ Stokin pun warna pink. Petang ni dah macam Pink Panther, baju pergi kerja pun pink, t-shirt nak aerobik pun pink beserta track suit berline pink. Gila pink!

Thanks En. Nazir untuk kasut dan stokin pink🙂

©Hernee Nazir – 3 hari bekerja yang sangat membahagiakan.. walaupun hat sengsara.. kaki atas meja ;p