Asal nama bapak Wan je dia nak bedal anak Chef Wan. 
Kesian betul kat mamat sorang tu.

Ini Rozita Che Wan ye Encik Nazam..

Yang ni pulak Serina anak Chef Wan..

Diorang bukan adik beradik, cuma nama ayahnya sama Wan2. Sila jangan salah orang lagi sebab saya penat nak terangkan. 
Eja betul2..
C.H.E.. Che.. W.A.N.. Wan, sama dengan CHE WAN..
C.H.E.F.. Chef.. W.A.N.. Wan, sama dengan CHEF WAN..
Muka confident habis tak nak kalah walaupun salah cessss. Kalau rasa tak hafal lagi, print gambar dorang letak kat meja kerja hehehe tak pun buat wall paper kat desktop ngeh2.

©Hernee Nazir – Mood sangat kedaung..😦