Masih ingat pada entri..

Saya Dah Kata Dia Memang Mat Gadjet Tegar!

Si Mat Gadjet nak jual iPad dia yang baru beli 3 bulan je tu dengan harga RM2,799.00. Market price RM3,200.00. Kalau siapa2 yang berminat boleh contact En. Nazam atau email saya pun boleh.

Spec nya..

IPAD WIFI 64GB SSD

Wireless and cellular

  • Wi-Fi model
  • Wi-Fi (802.11 a/b/g/n)
  • Bluetooth 2.1 + EDT Technology

Input and output 

  • Dock connector port
  • 3.5mm stereo headphone jack
  • Bilt-in speaker
  • Microphone

Sensors

  • Accelerometer
  • Ambient light sensor

Processor

  • 1GHz Apple A4 custom-designed, high-perfomance, low power system-on-a-chip

Capacity

  • 64GB flash drvie

Sekiranya berminat boleh hubungi talian hayat ini 016-7730877 (En. Nazam)/ nazam@ptp.com.my atau email je kat saya hernee.nazir@gmail.com Siapa cepat dia dapat!

©Hernee Nazir – Kenapa saya sendiri tak beli dengan dia??? Ya, saya memang suka iPad, tapi tak mampu nak beli hehehehe..Kalau lepas iPad dah ke tangan orang lain, tak dapatlah kami tumpang main scrabble lagi😦 Entah gadjet apa lagi yang mamat ni nak beli agaknya..