.. yang kecewa setelah berhempas pulas nak mendapatkan angka 70000 di blog picisan ni. Kesian Ita. Saat nak mengecapi kejayaan, tiba2 PC dia hang.. maka hanya nombor itu je yang mampu dia print screen..

70001
..dan dengan poyonya dia email pada saya dengan harapan tak ada pemenang yang dapat 70000. Malang sekali Edy datang dengan email buktinya. Sorry ya Ita. Akak belanja Ita Sambal Udang kat Warung Mee Udang je next week😀

Tetap bagi bukti walaupun terlebih satu..hehehe
Ita yang menggigit jari..

Inilah minah yang kecewa tu. Saya skodeng dari belakang, dia tengah berkhayal dengan habit dia yang suka gigit kuku sambil merefresh blog saya. Habis la IT cari saya kalau ranking blog kat IT mencanak naik. Silap2 blog saya kena block kat PTP hehehe. Amit2.

Teruskan usaha untuk peluang terakhir ye Ita.

©Hernee Nazir – Jangan ikut habit si Ita yang suka gigit kuku.. banyak kuman! ;p