Siti found this little lady wandering on their farm and wanted to return her to you. She’s expecting baby piglets and Siti hopes you can help her and share the piglets with them!

Apakah????

Gelak je saya bila dapat notification ni kat wall fb hahaha. Saya memang dah lama meninggalkan dunia FarmVille. Ni la sebab agaknya Kak Siti terjumpa Makcik Pig ni. Yang tak boleh blah nya ‘a lost pig with your name’ tu hahaha. Entah bila saya letak tag nama saya kat telinga Makcik Pig tu tak tahulah hehe. Apa pun terima kasih la Kak Siti sebab pulangkan Makcik Pig. Nanti saya bagi free kat boss saya oooopppssssssss ;p

©Hernee Nazir – Dah malas nak main FarmVille tu.. rasa penat nak tanam pokok dan jaga binatang hehehe~