Ini buktinya hehehe..

Sebenarnya malam tadi teman En. Nazir tengok dvd Karate Kid. Cerita belum habis saya dah padam dulu depan tv. En. Nazir pulak tak boleh nak tidur katanya. Dalam pukul 2 lebih saya terjaga, tengok2 En. Nazir tengah layan bola. Kebetulan memang nak bangun sahur. Makan sikit2 alas perut terus join sekaki dengan En. Nazir.

Nampaknya ni first dan last World Cup 2010 yang saya tengok. Tengok pun bukanlah lama sampai habis 1st half tu je. Jadinya saya memang tak tahu pun siapa yang menang. Pagi ni baru tahu ngee~ Kang kalau diteruskan ada yang datang kerja pukul 10 kang hehehe. Lagi pun malas nak tengok lama2, mulut saya ni bising mengalahkan coach hehehe. Takut pulak jiran2 terjaga hehehe.

Bab kesiankan bila si Hernee yang ketinggalan kapal terbang ni baru tahu kewujudan Paul The Octopus Si Sotong Kurita tu. Masa saya buka fb dalam minggu lepas, saya agak kepelikan la kan bila tengok status kawan2 sebut pasal sotong. Sana sini  sotong, Dalam fb, dalam  blog semua cerita pasal sotong. Saya memang penggemar sotong. Rasa teruja pulak bila nama sotong disebut2 terbayang sotong goreng tepung la, sotong sambal la hehehe.

Rupa2nya yang dimaksudkan sotong peramal masa World Cup ni ek. Aduhai. Kasian deh lor ;p Tapi kenapa En. Nazir tak nak bercerita dengan saya pasal si sotong ni ek? Agaknya dia malas sebab kalau cerita pun bukannya saya nak ambil tahu hehehe.

©Hernee Nazir – World Cup akan datang saya cuba fokus betul2 ngeee~