gambar cakar ayam ni sangat melelehkan air liur..
  CREDIT: HERE

Kalau balik kampung memang tak lupa singgah Salleh Foods beli kerepek dan cakar ayam. Dari kecik2 memang suka sangat makan cakar ayam sebab tu tulisan macam cakar ayam ngeee~
Semalam Kak Intan bagi sample cakar ayam jiran dia jual, saya rasa seketul terus order sebalang kecik ni. Sedap cakar ayam dia ni sebalang RM10. Rasa teringin nak belajar buat cakar ayam pulak hehehe. Ada sesiapa yang ada resepi cakar ayam terbaaeeeekk dari ladang?? Boleh share dengan saya. 

Inilah cakar ayam yang saya beli tu. Officemate yang nak rasa saya caj 20 sen seketul. *gila kedekut* hehehe. Acah je. Siapa nak ambil je la sebelum saya bawak balik rumah ni. Siapa cepat dia dapat rasa.



©Hernee Nazir – Tengah tunggu moist choc yang saya order dengan Kak Mira.. mana ni kak tak sampai2.. tekak dah terasa2 dah ni hehehe..