Show Your True Colour!
Perodua nak keluarkan Myvi Limited Edition. Sangat cantik warna ni, actually bukan warna pink, warna sebenarnya ialah Dazzling Red. Adik beradik pink lah agaknya kan hehe pandai je saya ni.
Geram pulak tengok, sweet je kan warnanya.

Huwaaaa.. nak sebijik free boleh tak? ngeee~ Rasa macam lollipop pulak. Tiap2 hari saya nak pakai baju pink sebab nak sama warna dengan kereta. Gila! ;p

Myvi Limited Edition Technical Specification..

Interior & Exterior..

Features & Accessories..

Apa lagi yang berminat, cepat2 tempah. Limited edition ni. Jangan tunggu lama2 ;p

For more info boleh jengah website Perodua

©Hernee Nazir – Kalau saya merengek nak myvi pink adakah En. Nazir nak layan. Kalau layan pun maybe dia tak nak bawak kot. Sebab dia tak suka pink hehehe~