Nik Nur Dania Emelda yang dah semakin membulat. Geram sangat2  dengan anak buah yang sorang ni rasa macam nak gigit pipi, peha, tangan dia tu.Ni lah hasil fully breast feeding. Dania semakin montok. Bila cubit peha dia pun memang rasa kenyal je.

Nak dukung lama2 pun tak larat sure lenguh tangan. Pandai betul Umi Dania jaga Dania kan. Kalau Dania balik kampung Umi Long nak culik la Dania. Pinjam seminggu biar Umi dan Abah nangis air mata darah ;p baru nak pulangkan semula hehehe.

©Hernee Nazir – Kalau ada budak2 kecik comel2 macam ni sure jadi rebutan kat rumah tu.. Ana berangan nak jadi mak, Ayu berangan nak jadi mak..hehehe