Wahai kakakku si Cybermummy.. terima kasih kerana masih sudi mengetag saya yang pemalas ini ;p
1) ADAKAH ANDA HAPPY SEKARANG?
Ya, saya sangat happy..🙂
2) KENAPA ANDA HAPPY?
Sebab saya penat dah nak bersedih lagi.. biarlah sedih2 tu jauh dari hidup saya..
3) APAKAH BENDA YANG BOLEH MEMBUATKAN ANDA HAPPY?
Bila En. Kuih Lonjong happy.. bila apa saja impian saya menjadi kenyataan.. bila semua orang sekeliling saya happy dengan saya..

4)PERNAHKAH ANDA MENERIMA TAG? 
Pernah.. tak menjawab tag pun pernah oooppssss.. ;p



5)BERITAHU 9 ORG YG ANDA MAHU TAG

Banyaknya 9.. 6 sudah la ek..



6)TULISKAN SESUATU TENTANG ORG YG ANDA TAG.TULIS PANJANG BERJELA PUN XPE
Ita – budak kecik yang sepejabat dengan saya..
Mar – Budak yang mengetag saya untuk photogediknic contest..ini tag balas dendam..hehehe
Syahza – Saya suka bila dia merapu.. ;p
Kamarul – Sobat En. Nazir yang bercita2 menjadi seperti Saiful Nang..😉
Cdot Fabuloso – Sobat saya yang senget lagi gila2 kepalanya..
Mummy Dasy – Sobat saya yang kuat membebel ;p

7)ADAKAH ANDA HAPPY DGN APA YG ADA?
Alhamdulillah saya happy dan bersyukur dengan apa yang saya ada hari ini..
Dah siap tag ni..nasib baik simple kalau panjang lebar sure saya peram dulu kat draft🙂 Thanks Kak Shikeen.. Kalau sudi tag lah lagi. Boleh juga jadi back up di kala saya kemalasan mengupdate blog.

Inilah wajah happy saya bersama En. Kuih Lonjong..
[abaikan tahap ketinggian saya ya.. si dia ni berdiri atas bangku tu yang saya nampak rendah tu ;p]





©Hernee Nazir – Silalah jawab nama2 yang saya tag itu. Tak paksa, kalau free buat je lah ya..