Sorry.. entri makan lagi🙂
Entri lapuk. Lepas berbowlingan hari tu terus pergi makan kat Banafee Village (ownernya Betty Banafee). Lanskap sangat menarik. Saya rasa kalau datang waktu malam lagi nampak menarik. First time datang adalah kurang mahir tak tahu nak pilih makanan apa. Suruh En. Nazir orderkan saya Meat Ball Bolognise sekali waitress tu kata “Itu menu petang mas” Ya..ya.. bukan mas yang mahu makan, ibuk nya yang makan dong.. ;p Last2 ikut tiru je la diorang punya order Nasi Ayam Penyet walaupun saya aak berapa gemar.

Muka saya adalah terkejut.. ;p

Diorang duk berbual, saya layan fb je la..

Nasi Ayam Penyet sudah sampai. Jom kita melantak ;p Rasanya biasa saja pada tekak bukan penggemar Nasi Ayam Penyet..

Setelah kekenyangan. Pot pet pot pet sekejap (diorang la bukan saya ;p) teruslah bergerak balik ke rumah. En. Nazir tu tak sempat tidur lagi lepas balik kerja shift malam. Balik tidur dengan aman sebab dah MENANG teruk hehehehe.



©Hernee Nazir – Oh En. IT saya update blog di rumah tau.. ;p