.. sambungan 3 hari bersama Keluarga Hiew..

Lepas Cdot dan Abang Apek ambil kami kat Bukit Jalil, kami terus dibawa ke rumah diorang kat Damansara. Sempat relax2 dalam satu jam lepas tu diorang ajak kami isi perut dan ambil anak2 diorang sekali kat rumah Popo.
Sangat happy dapat jumpa anakmu bukan anakku ni. Kasah agak terkejut beruk la tetiba nampak muka kitorang. Che che memang dah tahu kitorang nak datang, Kasah je kami rahsiakan. Kami makan kat Groupbase Caterer kat area Sri Damansara. Makanan dia sangat menarik rupa dan rasa tak mengecewakan maklumlah kami ni baru pertama kali makan kat sini.

Kailan ikan masin..
[gambar diambil semasa mereka berdua balik ke rumah Popo yang sekangkang kera dari restoran tu, kalau Abang APek ada agak segan nak mengambil gambar makanan ni ;p]

Cream butter chicken..

Yang nun di sana.. Tomyam dan Daging Merah..
Memang memuaskan masakan kat sini. Thanks to Abang Apek sebab belanja kami makan malam. Diorang anak beranak memang pelanggan seti restoran ni.Tu yang diorang rekemenkan kami lauk pauk yang sedap tu. Harga, sumpah tak tahu ;p

Sempat berposing dengan kakak kebaya biru yang bermata biru. yang baru balik kerja. Pendek kata memang birulah mata kelabuku (kelabun katanya;p)  melihat kakak Cdot jadi ayu wakaka. Gambar ni sebelum dia balik mandi sekejap kat rumah Popo.
Lepas makan2 kitorang terus hantar Abang Apek balik rumah sebab dia tak nak ikut kitorang pergi berjimba kat IKEA. Dia nak layan Mawia Wars kat rumah je🙂



©Hernee Nazir – Next entri sambung lagi ;p