Dulu saya pernah ceritakan yang officemate saya ni gila gadjet. Dalam entri mana entah dah lupa🙂 Semalam dia duk sibuk2 kata nak jual Ipod dia sebab nak beli iPad pulak. Tup2 pagi tadi dia dah bawa pergi kerja iPad terbaru. Si Hernee pun jakun ;p Price dalam RM2k ++ kot..hehehe~

 Dah macam cermin kat toilet je kan.. hehehehe

 Sempat buka blog sendiri guna iPad.. nak beli tak mampu ;p

 Boleh membaca macam baca story book.. Alice in Wonderland🙂

Best juga iPad ni kan. Tapi untuk saya yang bernama Hernee ni nak membeli lambat la. Sempat juga layan main scrabble. Capt Akashah join sekaki. Tak puas hati kalah pulak tu sebab saya menang main tipu ;p  guna best words.. hehehehe~
Ok, sekian saja update malam yang indah ini. Wassalam🙂

For more info boleh baca kat sini >> Apple iPad <<

©Hernee Nazir – Bila boss besar tak ada.. dua2 kaki naik atas meja sambil menaip ;p