Serious makan hati berulam jantung pisang monyet betul bila kat rumah sendiri. Line si berukband tersangatlah hampeh. Paling ok pun dalam bilik. Terpaksalah berkurung dalam bilik macam anak dara kampung dulu2 hehe~

Tiba2 idea datang.. apa kata tonggengkan lappy ni sikit untuk dapatkan line HSDPA, kalau tak madang EDGE je. Bengang betul.

Terbukti berkesan, line menjadi biru ngee. Bolehlah dari tak ada tapi tangan kiri sikit punya lenguh ni. Nak menaip entri ni sampai habis pun azab rasa. Dah malas nak taip panjang2. Seminggu balik rumah ni, maka seminggu jugalah melayan line berukband yang lembap macam siput ni.
Selamat hari Ahad.. dadaaaaa😉

©Hernee Nazir – Semalam sebut siput sedut masak lemak, hari ni cari siput kat kedai tak ada jual bila terjumpa ketam terus teringin ketam masak lemak.. next entri ya nak tayang lauk pauk.. tengah tunggu En. Nazir balik nak makan sama2..