RM0: CUN! Saksikan aksi 26 orang  ex-GF sy (pelbagai NEGARA pramugari)
yang saya rakam utk hiburan sendiri!!!

 Taip ON COM htr ke 32889 
SMS OUT to optout ISB016409197
 ++++++++++++++++
 Huwaaa.. kau fikir kau hot sangat la kan sampai 26 orang tu ex-GF. Pramugari pulak tu. Memang gila babas la kau ni hek. Model paling hot body ketak2 tu pun kira tewas kat tangan kau la kan. Isyhh2. Senget betul orang macam ni. MEsti dia dah kurang pekerjaan kan?

©Hernee Nazir – Selalu dapat sms macam ni, tapi pagi ni rasa gatal pulak tangan nak buat entri😉 Ada siapa2 pernah try sms semula tak? hehehe~