Petang tadi tekak memang gatal merenyam nak makan KFC walaupun kegelian dengan entri ini. Bagitau En. Nazir, macam biasa dia on je. Dia tu mengalahkan orang mengandung yang mengidam, baru bagitau macam tu dah kata terasa KFC lalu kat tekak. Hai suami2.

Bukan nak cerita KFC sedap ke apa. Tu semua orang dah tahu sedap ke tak ikut tekak masing2. Ni saja nak menjawab test Black Pepper Crunch.



“How much do you love KFC Blackpepper Crunch?”

Take the test and find it out!

(jawapan saya yang di bold kan)

1. How often do you dream about it?

A. Once a while – Gilo nak everyday..
B. Every day
C. I’m dreaming about it right now

2. Would you write a song about it?

A. No – Tak kuasa.. banyak lagi benda nak buat
B. Maybe
C. I’m already making a music video

3. KFC Black Pepper Crunch is..

A. perfectly peppered – jawapan ikhlas
B. my favourite food
C. my soulmate

4. Do you keep a picture of it with you?

A. In my wallet
B. Under my pillow – ni tipu.. dah tak de pilihan lain.. wakaka.. baik letak gambar Abuar Zain ke.. ooppsssss tersasul..sorry En. Nazir..🙂
C. Tattooed on my body

5. If you were stuck on an island, what’s the one thing you would like to have?

A. A submarine
B. Internet – Baik pilih internet boleh blogging.. hahahaha
C. KFC Black Pepper Crunch

6. If you met KFC Black Pepper Crunch as a person, you would say..

A. Hi – Sangat tidak mesra alam ;p
B. Where have you been all my life?
C. You had me at hello

Score

A – 1 point
B – 2 points
C – 3 points

****************

14+
Black Pepper Addict

10-13
Black Pepper Lover

6-9
Black Pepper Fan
(My score.. 8 points je.. nasib baik.. kalau 14+ memang kopak salak hari2 nak makan KFC)

©Hernee Nazir – Itu je nak cerita hehehe~ yang penting saya bukan “kipas susah” mati KFC Black Pepper Crunch!