Last Thursday, kitorang buat Farewell Lunch ringkas untuk Nad, yang dah meninggalkan HSE Department setelah 3 bulan praktikal kat sini.

Ni lah Cik Nad..
Suruh dia bagi sepatah dua kata tapi dia agak tak boleh berkata2. Maybe sedih sangat nak tinggal kitorang hehehe~ *tipu*

Boss besar tak dapat join coz ada meeting kat Singapore. Jadi kitorang je la yang bermaharajalela tanpa boss hehehe~ Menu adalah nasi ayam. Rasa so so je yang penting kenyang.

Sebenarnya Nad je yang nak bergambar kat Port Control Centre ni, tapi dayang2 kat tepi tu pulak yang menyibuk. Penambah rasa, penghias gambar kata orang :p

Gambar entah apa style la. Style main cak2 ada gak. Patah tumbuh hilang berganti, hari Jumaat Nad last day, hari Isnin dah ada pengganti budak praktikal baru. Rasa macam berderet2 pulak budak praktikal kat sini. Bertambah2 kawan2 kitorang kan.

Ok, tu je nak ceritađŸ™‚

©Hernee Nazir – To Nad, good luck for your future undetaking.. dah sampai time nak makan nasi minyak tu jangan lupa kat akak dan kawan2 kat sini.. Tak susah nak jumpa Nad lepas ni coz dia bakal jadi warga Johor hehehe~