Baru sekejap ni tadi saya mencari buku2 rujukan masa study dulu. Saja nak selak2. Sambil2 tu terjumpa diari lama tahun 2003. Masa tu baru part 1 di UiTM. Terjumpalah nota2 kecil dan catatan2 ringkas saya dulu.
Selak lagi helaian demi helaian maka terjumpalah skrip pembikinan novel angan2 yang tergendala tu hahaha. Siap ada sinopsis lagi. Memang dulu saya ada niat suci murni nak mencuba menulis cerpen atau pun novel. Tapi tak tahulah macamana boleh terkelendat di tengah jalan hehe~
Fikir2 macam nak sambung je cerita ni. Nanti kalau kerajinan membuak2 saya share kat blog ye🙂
[posted via my cokia handphone]