[pic credit to: sifoo.com]
Hari ni hari kedua En. Nazir menuntu ilmu photoshop dengan sifoo.com kat Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Skudai. Nak harapkan wife dia share ilmu PS ni dengan dia memang tak boleh haraplah. Wife dia lagi kedaung bab2 PS ni. Yang wife dia tahu cuma photoscape je. Tu pun part yang mudah2 asal boleh edit hehehe~ Harap2 Allah permudahkan ilmu2 tu nak meresap ke dalam minda En. Nazir, dapat juga tambah2 ilmu yang ada. Lepas ni sesi menambah ilmu fotografi pulak.Insya’allah kalau ada rezeki🙂



©Hernee Nazir – Tak dapek la makcik nak jengah Jom Heboh😦