Sekali lagi saya pasrah dan redha. Belum ada rezeki. Tapi saya tak akan putus asa, mungkin akan membuat rayuan. Menulis sepucuk surat rasmi ke Kementerian Pendidikan Malaysia. Mungkin.

Sesiapa yang belum check result Temuduga KPLI-SR, boleh jengah >>Semakan Panggilan Temu duga KPLI-SR<<
©Hernee Nazir – Dengar cerita ramai juga yang tak dapat interview ni. Yang dapat panggilan exam 2nd batch macam saya ni pun rasanya untuk buat2 syarat je. Maybe ramai komplen tak dapat panggilan exam. Whatever pun saya dah usaha, mungkin nasib tak menyebelahi dan Allah dah susun semuanya utnuk saya.