Terima kasih kerana tidak memilih saya. Saya redha🙂 Mungkin saya tak memenuhi syarat. Ni first time saya apply DPLI. Nampaknya belum ada nasib. Kalau tak silap saya lokasi ujian pilihan saya di Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Ismail, JB. Barulah saya berangan nak mengimbau zaman2 Lower 6 kat sana. Nampaknya angan2 terkuburlah. Ingatkan nak jalan2 jengah2 Aspuri SSI, dah tak dapat ujian mana nak sampai ke situ.
Bagi sesiapa yang belum check lagi boleh cepat check kat website Majlis Peperiksaan Malaysia.
Tahniah untuk yang berjaya dipilih untuk ujian MEdSI. Bagi yang senasib dengan saya, sila cuba lagi selagi umur belum expired ;p

©Hernee Nazir – Debaran hari esok.. menanti keputusan temuduga KPLI. Adakah nasib saya bertuah untuk kali ini? Doa2 je la. Kalau ada rezeki, ada la tu.