• ..berukband menjadi beruk.. saya tak dapat online time cuti.. sebab utama malas nak connect dengan handphone.. wahai En. Nazir, cepatlah sikit pergi Celcom Centre minta tukar usb modem tu..
  • ..tak dapat update blog dengan jayanya..jadi blog saya macam blog mati beragan je rupanya
  • ..rasa nak demam time2 weekend tapi tak demam2.. hidung jadi sumbat..kalau nak demam pun demam la time weekdays ;p
  • ..ada makhluk2 yang mengganggu emosi saya, ni pembawakan dari hari Jumaat lepas tapi tak apa saya dah sedekah Al-Fatihah kat makhluk ciptaan Allah tu
  • ..perut saya lapar.. full stop!

post signature