Ahad dua minggu lepas ke rumah pengantin sedara yang dekat je dengan rumah. Mula2 malas nak pergi, tapi bila mak suruh pergi juga wakilkan dia saya pun ajak la En. Nazir. Kebetulan Pok Teh dan Mak Anjang nak pergi juga, jadi kami bersaing ramai2 lagi meriah.

Selamat pengantin baru kepada pasangan pengantin. Dia ni 3 pupu saya la. Datuk kami ni sepupu. Dulu rumah kampung dekat2 je dengan rumah datuk dan nenek dia.


Anak2 Pok Teh.. Izhan, Iffah, Mahira.. Ayahnya mana entah tak sempat nak snap😉


Pak Anjang dan En. Nazir..


Saya dan sepupu tersayang.. Iffah..

Anna dan Ijah. Kami memang tak berjanji, tapi secara kebetulan baju kami tersama warna cuma tona yang berbeza.

Oh saya sangat geram dengan budak ini. Rasa macam nak gigit pipi dia. Tak habis2 geram dengan anak orang kan. Haziq nama baby ni. Anak Azza adik kawan saya. Bulat gila pipi dia, first time jumpa Auntie ye budak kuntat ni habis kena cubit. Tunggu next time kalau jumpa lagi, hancur pipi tu hehehe~

hernee nazir’s note:

lunch hour nak jumpa baby Asyraaf Iskandar😉

[auto publish]

post signature