Sebenarnya saya plan nak settlekan entri2 tertunggak masa cuti CNY yang lepas. Tapi semuanya hampa belaka huhuhu~ Saya update slow2 ya memang banyak aktiviti nak dikongsi.

Saya kekurangan masa, tambahan pula berukband saya seperti beruk lagaknya. Dah lebih kurang dua bulan saya tukar pakai usb modem saya dengan Yot. Sebab musababnya, my baby blue tu, guna Windows 7 jadi usb modem Blue Cube tu tak support Windows 7. Saya pun tukar pakai la dengan Yot. Bila Yot nak guna untuk barang baru dia tu, saya pun terpaksa pulangkan la usb modem dia dan terima Blue Cube saya semula. Jadi saya pun online sekejap2 je guna handphone. Sangat seksa, sebab lembabnya bukan main lagi. Ada siapa2 tahu tak kot2 kalau ada software ke apa yang boleh upgrade Blue Cube tu supaya boleh terima Windows 7. Ayat berbelit, maklum la bukan pakar IT ;p Kalau tahu boleh share dengan saya.

Dalam tak ada kesempatan nak update blog ni, saya sempat tukar layout hehehe~ Amacam ok tak?

post signature