Ya, saya tahu tak ada yang kisah pun sama ada saya update atau pun tak. Saja nak bagitau, bukan cari publisiti murahan ya ;p

Sebab2nya:

1) Saya malas nak upload gambar, lagi pun gambar tu masih dalam hand phone En. Nazir

2) Saya ada satu entri nak buat yang memerlukan saya berfikir, tapi saya malas nak berfikir buat masa ni.

3) Kalau kat rumah awal malam dah rasa mengantuk, jadi saya lebih banyak layan mata sahaja

4) Masa terluang saya layan blog orang lain dan abaikan blog sendiri😉

5) Saya asyik melayan blog2 paling glamour abad ini ;p tanpa meninggalkan sebarang jejak bertapak

6) Hakikatnya memang kemasalanlah, malam ni saya harap saya menjadi rajin ;p

Tiba2 teringat si hensem anakmu bukan anakku ni..

Rindu pulak kat si hensem ni kan. Walaupun tengah menangis, chewing gum tetap dikunyah. Kasha.. Kasha.. bilalah nak berubah ;p Wahai Mummy, cepatlah balik kampung.. Umi Long dah rindu Kasha ni..

[auto publish]

post signature