.. tapi update through hand phone je la ngee..

Fuhh.. selesai satu tugas yang tertangguh satu hari. Baru balik dari kerja ni. Penatnya badan tak terkata. Otak pun penat melangsaikan minutes of meeting. Seriously i don’t like doing this. (mati la kalau bos terbaca) Dah namanya kerjakan. Ni la rezeki yang Allah bagi pada saya nak tak nak kena buat.

Tak tahulah kenapa saya tak suka sangat buat minutes ni. Dari dulu tau. Rasa macam sakit otak nak buat. Pada hal notes semua dah ada, dibantu lagi dengan recorder. Apa2 je la kan si Hernee ni. Walau pun tak suka tapi saya tetap buat tau. My KPI tu, kena submit within 3 days after the meeting. Ha kang ada yang tak achieve target nayo je.

Ok lah saya dah buktikan kerajinan update blog malam ni hehehe~ Nak pergi rumah emak sekejap, emak minta picitkan badan dia. Will be back tomorrow daaaa..

P/s Kelakar pulak tengok ending Buletin Utama warga emas joget hip hop kat China.. Its really cool~