Gambar sangat blur sorry hand phone murah. Next week ada PTP Annual Dinner 2009 tema multi cultural. Apa nak pakai agaknya ek? Sari? Cheongsam? Samfu? Last2 pakai baju kurung ke kebaya dah ok juga kan. Kalau pakai ala2 Aisya dalam Ayat2 Cinta ok tak? hahaha~ Nak mengikut tema ke tak ek? Nak ajak En. Nazir pakai yang sedondon la.. tapi dia nak ke? huhuhu~

Dah ada mak andam offer RM150 for make up and costum. Promote kat fb lagi hehehe~

Any idea kawan2? sebab saya memang kurang minat mengikut tema. Jakun kan.

Unique and best dress will walk away with attractive prizes tau~

Guest artistes yang dijemput Dato’ Khatijah Ibrahim, Spider and Bihar. Oh~ siapakah Bihar??? Tak pernah ku dengar artis ni. Dari planet manakah?? Ampun Bihar~

Doa2 la dapat lucky draw.. prizes worth RM70, 000 to be won. Last year tak ada rezeki. Mana tahu this year ada rezeki bawa balik Plasma TV ke.. hehehe~

[auto publish]

post signature