Cdot and the kuncu datang rumah last Saturday, sempat le berbual sekejap. Maklumlah minah ni kalau balik kampung bukan lekat dekat rumah. Ada je program dia. Agaknya dari KL memang dah siapkan jadual meronda JB agaknya hehehe~

Sempat juga melepas rindu dengan Kasha walaupun dia agak jual mahal cheh~ nyampess tau. Sombong2 kerepek ubi kari Che’ Long and air 100 plus habis gak ko bedal ye Kasha hehehe~ Paling tak boleh blah bila Cdot kata dia malu dengan En. Nazir. Kata En. Nazir “oooo.. ko kutuk aku kat blog tak malu pulak ye” Haaa.. kan dah.. hambik ko Cdot.

Sempat juga Cdot nasihat itu ini. TQ Dot for your advice. Jangan lupa apa yang aku kirim tu bawa masa cuti Chinese New Year ya~ Ingat jangan tak ingat!

[auto publish]

post signature