Lagi rezeki free. Actually, dapat KFC Voucher ni masa hari Khamis lepas. Dah lama tak dapat voucher free. Last month Operation Division set target untuk dapat 35 moves per hour. They called it as “PTP Boleh 35”. Semua orang2 kuat Operation Division especially Operation Department bekerja keras untuk achieve the target. Akhirnya, mereka2 berjaya and as a reward, each staff from Operation Division got free KFC Voucher including me and my hubby. Yeay!

Semalam En. Nazir adalah tak sempat nak masak. Maklumlah buat sementara waktu ni semua tugas2 kat rumah dia yang ambil alih. Sibuk mengemas, sampai tak sempat nak masak. Kesian dia.. Jadi En. Nazir pun pergilah ke KFC terdekat untuk redeem voucher2 ni.

Ni lah hasil2 dari me’redeem’ tu hehehe~ Senak perut makan dinner plate. Tak larat nak sumbat 3 ketul. Apa pun rezeki.. alhamdulillah. Tq bosses!

post signature