Beberapa hari lepas saya dapat sms dari orang yang bercuti sakan tu. Dia kata dia ada kirim barang dengan Exec dia dan tinggalkan pada receptionist. Dia pesan suruh saya ambil barang tu nanti. Saya yang ala2 sengal2 ubi ni ingatkan company dia nak bagi department saya hamper Christmas. Rupa2nya dia sendiri yang bagi saya ole2 dari Langkawi.

Tq ye Muumy Dasy.. ingat juga nak bagi ole2 untuk saya. Dapatlah coklat, cigarre (cerut) dan fridge magnet dari Langkawi. Cigarre tu sah2 le En. Nazir yang akan gunakan not me hoo. Mummy Dasy kata ‘ko jangan ingat tu coklat pulak’

Isyhhh.. merepek je takkanlah aku nak makan.. dulu kerja kat 7E ada jual benda ni la long oi~

[Selamat bercuti panjang semua! :)]

post signature