Not me ye, my uncle yang tengah counting the days. Dah tak sabar nak balik sini, nak bersama2 isteri dan anak2 comel dia tu. Actually, Pok Teh dapat sambung contract kat sana, cuma dia lebih selesa bekerja di tanah air sendiri. Hujan emas di negeri orang, hujan batu di begeri sendiri kan, baik lagi kat negeri sendiri. Next offer maybe tempat lain pulak. Merasa juga dia beraya kat negara orang.

Flight Pok Teh 21/12/09 departure pukul 2.40am dari Abu Dhabi sampai KLIA maybe dalam pukul 2pm. Lepas tu kena la ambil flight dari KLIA ke Senai Airport.

Semoga Pok Teh selamat sampai dan selamat menghabiskan hari2 terakhir di Abu Dhabi.

[auto publish]

post signature