Sebelum memang tak pernah layan. Nak ber’farmville’ kat office? Tak mungkin takut kantoi kang nayo. Lagi pun pc ni tak pernah mengizinkan la. Tak tahu kenapa. Semalam tiba2 boleh pula. Nak layan kat rumah, berukband sangat lemau. Jadi saya kuburkanlah niat nak main segala macam games kat fb ni. Kesian saya~

Ita yang ajar sikit2 sebab saya adalah sangat tak reti nak main hehehe~ Habis jakun si herni ni. Apa2 pun kalau free nanti nak cuba lagi la. Kawan2 yang terror meh ajar saya🙂

post signature