Kami dijamu makan ini…

Jemput2 ikan bilis buatan Ijah dicicah dengan sos cili dan sambal kicap sup hehehe~ suka hati campurkan.

Ditambah dengan yang ini…

Sup tulang kambing qurban yang berbentuk V ;p Dah kenyang sangat makan jemput2 sampai saya tak larat nak makan sup tulang kambing ni dengan jayanya.

Juga yang ini..

Hati lembu digoreng berempah. Jamah sikit je perut dah terlalu sendat. Selagi belum habis stock daging qurban, lauk pauk masih bertemakan daging. Saya pun masih ada stock daging dan hati lembu di rumah. Nampaknya weekend ni la masanya nak mempelbagaikan menu. Tunggu dan lihat je la nanti ye.

Bibik yang bertungkus lumus buat jemput2. Thanks Ijah! Thanks to Mak Anjang and Pak Anjang too kerana menaja makan malam kami semalam😉

Sebenarnya saya dah suruh En. Nazir rendam udang dalam freezer untuk masak. Bila dah ke sini, udang2 tu terbiarlah berenang2 dalam mangkuk. Balik bekukan semula. Sorry ye udang2🙂

post signature