tepat 12.30 aeh tepat ke macam tak tepat je tadi. kami ke jusco bukit indah. zaza nak belanja kitorang kat kfc. wah b’day girl yang nak belanja tu. memang tekak dah menjerit nak kfc. kalau tak dapat makan lunch dah plan nak ajak en. nazir pergi kfc balik kerja ni ;p





gambar hiasan penyedap mata ye😉 mak datin semua duduk belakang.

masa on the way, ada pula accident kat highway melibatkan 3 buah kereta. berpusing2 gitu kereta ni. yang paling teruk kereta hitam ni. hujan lebat dan jalan yang licin punca utama accident ni. wah pandai2 buat kesimpulan.

sampai2 jusco bukit indah saya dan siti terus tuju ke secret recipe nak belikan zaza kek. tak beli besar pun 2 slices je. sorry zaza, akak dapat beli yang besar ni je. sedapnya chocolate banana ni nyum2.


dah 24 tahun dah budak kecik ni rupanya. dah boleh sangat dah tu ;p jangan tunggu lama2 nak diambil orang hehehe~


aku, kfc dan secret recipe. hehehe~ abaikan wajah spastik itu.


tengah syok bergosip ada pula yang joyah snap muka kami. nak tak nak kena tepek juga kan.



kenyang gila perut ni sampai naik pening kepala. tengah syok2 makan boss call tanya kat mana. rupanya kami terbawa kunci bilik boss daaa. tengah2 makan juga ternampak kelibat yang dikenali. dua orang awek yang macam pernah ku lihat wajahnya. oh~ geng kaknam umi nawfal, si jijah dan shima. tapi tak nampak mana ketua kaknam. sempat juga melambai2 diorang. almaklumlah sama2 kaknam hehehe~

dalam pukul 2.20 kami baru bergerak balik, singgah tuang minyak lagi. sampai office pukul 2.40 nasib baik boss dah gerak ke KL. kalau tak….. lu fikirlah sendiri🙂

post signature