bila baca entry mama adam haikal terus teringat rayuan KLPI saya yang lepas. saya pun cuba check kot2 dapat panggilan temuduga.

malangnya, masih belum ada rezeki. ni yang keluarkan peribahasa lagi ni hehehe~ tak dapat nak jadi macam teacher zara tu😉

tak pe la next time cuba lagi. tak mo sedih2. rezeki tu semuanya tuhan punya kuasa. jom kita bergumbira sambil makan gula2 fancy perasa strawberi ni.

seingat saya gula ni masa zaman kecil2 dulu. ujud lagi rupanya. gula2 free. jom makan!

post signature