cerita last friday..

melepak2 bersama Geng Makan di Mc’D Nusa Bestari. macam biasa aien yang mengidam nak makan bubur mc’d. adakah amni akan dapat adik? oooh itu saya tak pastišŸ˜‰

with aien..

ayam saya datang lambat. terpaksa bersabar menunggu. dah la lapar tahap sikit lagi nak gastrik. ayam pulak tak ada stock. sabar je la.

kan main panjang lagi muncung makcik ni makan bubur. tahniah untuk mint. buat julung2 kalinya makan bubur sampai licin. kalau tak, confirm saya dan aien yang tukang habiskanšŸ˜‰

jumpa budak berdua ni memang nak gelak je. time ni la kami nak meluahkan isi hati masing2. ni sebahagian kawan ketawa dan menangis saya. luv both of u!

post signature