.. my ex-laoshi Madam Chua🙂

Who is she???

I don’t know her but dari jauh saya tengok this nyonya, remind me to Madam Chua. Lecturer Mandarin yang best when i was in UiTM Melaka. Rindu pula saat2 jadi student dulu.

Masa ni saya tengah tunggu Mint datang. Bila nyonya tu tak perasan cepat2 saya snap gambar dia hahahaha~ Nasib la nyonya kena jaja kat dalam blog saya ni.

Mula2 macam ingat2 lupa gak nama lecturer tu. Tak puas hati saya sms Ajie.

Salam.. jie sori kcau jap. nk tnye laoshi mandarin dlu mdm chua aeh name die. ilang ingtn la :p

Ajie jawab dengan kepelikan.

Haah. Ko nk buat apa?

Alamak makcik ni jawab je la. Betul ke tak🙂 Saya reply..
Td aku tjmpe sorg nyonya ni kt tmpt keje. tringt lak kt die sbjik sbjon. smpt aku snap gmbr die. jap lg nk msukn dlm blog. hahahaha

Apa yang Ajie balas..
Pandai la ko sebijik sebijon. Tah mana dtgnya nyonya ko snap gambo tu hahahaha

Asal boleh je kan saya ni. Apa pun saya memang sayang laoshi ni. Dia memang best.

Nanti kalau ada masa free saya share ilmu2 Mandarin yang cenonit yang saya ada ni. Nak kena cari notes2 dari laoshi dulu.

Nota sakit hati: Kenapalah cbb ni lemmm sangat.. cerai talak 3 nanti baru tau.. ;p

post signature