Sewing kit cenonit ni saya beli kat Giant hari tu RM5 ++ je. Konon2nya semangat nak menjahit manik2. Sampai sekarang masih belum guna lagi.

Seriuosly memang ada niat nak belajar jahit manik2 kat baju dengan lebih mendalam chewah~ Manalah tahu kalau2 dah expert nanti, bolehlah saya ambil upah jahit manik kan. Sekarang ni masih belajar sikit2. Kalau yang simple2 tu setakat ni tak ada masalah dah try kat baju sendiri.

Semoga niat suci murni nak belajar jahit manik ni terlaksana.. amin2🙂

post signature