Update serba ringkas sebab tak cukup masa lagipun gambar banyak pada Cdot Fabuloso :p Entah bila dia nak upload agaknya. Gambar kat bawah ni guna hand phone ala kadar saya ni je.

Tadi lunch hour jumpa bff kat KFC. Seed tumpang saya ke sana. Naik kereta buruk saya tu.

Yang wujud kali ni cuma me, Mummy Dasy, Cdot Fabuloso :p , Dida, Seed, Mamie, Azie and her sister Iza.


Inilah kami, yang kecih lagi riuh rendah. Gambar ni sangat hampeh kualitinya.


Wife siapalah ni ek? Macam tak pernah jumpa cermin. Jakun betul hahahaha~ Ampun Mummy Dasy.

Seed, Me & Dida

Cdot D Fabuloso, Azie and me.

Masa nak balik after posing2 ala model sekali lagi, kereta saya kena block pulak. Tak tahu macamana nak reverse kang terlanggar kereta belakang. Kereta belakang tu pun bijak laksana. Boleh oarking rapat2kan. Satu dah blah satu lagi mogok pulak keretanya. Saya takut nak reverse. Ada pulak hamba Allah yang prihatin, bagi pertolongan. Selamatlah saya dan Seed. Thanks to Encik yang tolong tu~

Buat malu betul si Khair Nee ni kan~

Apa pun luv u frenz :r

Uisyhhh.. masa dah mencemburui saya.

Balik kampung.. hohoho balik kampung🙂

post signature