Kami ke Nando’s JJ Bukit Indah semalam. Minggu ni dah 2 kali saya ke sana. Tadah perut je la kan🙂


Alang-alang Lady D aka Bibiks dah snap picture ni, saya pun tepek je la ye.

Sampai hati Lady D, masa saya tengah muncung ni la dia nak snap. Baru nak mulakan episode bergossip tu. Yang kat sebelah tu kenapa ek? Monyok pulak dia.


Saya makan ni. Malas nak cerita panjang. 1/4 chicken with 2 sidelines plus coleslaw & peri 3 beans. Airnya masih memilih Bottomless Ice Lemon Tea.

Diaorang makan apa entah, tak ingat. Yang penting, dua beradik ni makan tak habis dan tak licin macam tulang ayam saya🙂


Tokey besar yang belanja kami. Thanks Dot!

Waitress ni mesti pening kepala layan kami. Dah le riuh sekampung. Ingat Nando’s amak and apak kami ke yang punya hehehe~ tapi dia sporting.

Ni masa tengah tak nak geng Kasha. Dia asyik nak dengki saya je. Biasalahkan mak mentua dengan menantu hehehe~ Gurau2 sayang.

Apa kes minah dua orang ni ek. Posing ala2 manja gitu ek ~

Sorang snap sana, sorang sini. Ni yang feeling artist sampai ni kang.

Alo lo comelnya Kasha. Ni yang Che’ Long bertambah sayang ni.

Gambar adalah terlalu banyak. Semput saya nak upload. Sorry la Dot. Ada yang tak di upload. Penat nak tunggu hehehe~

Next entry aeh~

post signature