Lunch semalam tak tahu kenapa kami special sangat, meja kami siap ada bunga2 segar ni. Cheh~ perasan sebenarnya. Kebetulan order awl jadi dia orang sediakan makanan kat meja berbunga ni.

Cuba tengok apa beza pinggan saya dengan 3 pinggan lagi tu (Zaza, Siti & Ita)??? Bezanya, Kak Her.nee kuat makan. Pinggan licin. Semuanya dibedal, yang tinggal cuma tangkai cili padi tu je. Budak bertiga ni ada ke tak makan daun bawang tu. Kan ke sedap.

Dasar hair.knee kuat makanšŸ™‚

Sekian~

post signature