Happy 28th Birthday To My BFF Aien


Hari ni 17th Oct 2009 birthday kawan baik saya Aien. Mula-mula nak sms malam semalam masa alarm berbunyi tepat pukul 12am, tapi tertangguh sampai pagi tadi baru saya wish kat Aien. Sempat bersms ringkas sambil tanya khabar. Busy sungguh Cik Aien ni, pagi tadi pun dia bagitau yang dia di office, buat test untuk student dia.

Saya sempat mengusik Aien, saya cakap dah tak sabar nak tunggu nasi minyak orang BP. Dia kata nanti dia nak masakkan special untuk saya hehehe~ Poyo la Aien, orang nak tengok pengantinnya sekali.

Untuk Aien,

May Allah bless you.. Friendship forever aand ever ya.. Semoga Aien bertemu dengan jodoh yang ditentukan Allah. Jangan hirau apa pun kata orang, sampai masa nanti you will meet your mr.right.. Pasal jam dinding buatan En. Nazir tu, nanti kalau ada kesempatan aku tempahkan special untuk ko.. hehehe~

post signature