Survey apa???

Haaa.. survey benda kat bawah nun.

Before berangkat ke Abu Dhabi, Pok Teh ada call saya. Dia minta tolong saya belikan tongkat atau walker untuk Tok Mok sebab dia tak sempat nak belikan hari tu.

Jadi sebagai anak sedara dan cucu mithali (haaaakkkk tuuuiiihhhh~) saya haruslah membantu mana yang patut. Insya’Allah kalau ada masa terluang saya nak terjah mana-mana farmasi untuk survey price. Before that, haruslah dapat confirmation daripada Tok Mok. Dia nak yang mana satu. Kang beli suka-suka hati, dia tak berminat pulak. Takkan saya nak pakai pulakkan hehehehe~

Which one is better?

This one..

or this one..


[pictures from En. Google]

For me, the first one is better. Rasanya lebih kukuh. Harap-harap membantulah bila dah beli nanti. Bukannya Tok Mok saya tu tak boleh berjalan terus, cuma kadang-kadang tak larat nak bergerak aktif. Maklumlah orang tua kan.

Macamana pun i will try to spend my time untuk survey tongkat menongkat ni nanti.

[Notes to Pok Teh: Nanti apa-apa hal orang sms]

post signature