Selamat ber’blogging’ to Angah and Taty

Siapa Angah???

Angah ni sebenarnya dulu my silent reader. Aikksss?? Blog selebet ni pun ada silent reader ke? hehehehe~ Dulu dia silent2. Sekarang dah tak lagi. Dia dah ada blog sendiri dah. Sempat juga la saya ajar dia sikit2 walaupun jarak jauh beribu batu. hehehe~ Nak ajar lebih2 pun saya masih belajar juga.

Siapa pulak Taty???

Taty ni satu tempat kerja saya, different department. Dia officemate Seed. Saya pun tak sangka juga dia dah berminat untuk blogging. Tiba-tiba tadi dia call tanya macamana nak buat “read more” tu. Saya pun terjahlah tutorial Along Arman. Tolong sikit2. Tapi macamana entah macam tak menjadi je. Sorry ye Taty. Nanti orang check semula.

Untuk kawan-kawan yang nak menambah kenalan. Bolehlah jalan-jalan ke blog dia orang ni.

Untuk Angah and Taty, selamat datang ke dunia blog. Kalau ada apa-apa nak tanya, tanyalah. Saya tolong mana yang mampu.

Sharing is caring🙂

post signature