Semalam masa on the way balik kerja, saya tanya En. Nazir.

“Apa password memory card abang tu?”

Dengan selamba badaknya dia jawab

“A”

“Apa A je? Sampai nak migrain fikir, rupanya huruf A je passwordnya? (sambil rasa tak puas hati) Bis tu macamana pulak terfikir huruf A tu?”

“Lepas abang solat zuhur, duduk semula try lagi. Try semua nombor tak ok. Try pulak huruf A, tiba-tiba terus ok”

Saya rasa nak cekik-cekik je En. Nazir ni. Punyalah senang password tu boleh tak ingat. Banyak makan semut agaknya ;p

Lepas ni tak payahlah nak ber’password’ bagai. Kalau nak letak password pun make sure di catat kat mana-mana tempat yang selamat supaya tak lupa lagi.

Dush2..

post signature