..terpaksa buat entry ni sebab ada yang rajin snap gambar. Rasa rugi kalau tak di upload gambar-gambarnya.

Lunch tadi makanan teramatlah lambat sampai. Rasa dah berkeriuk-keriuk perut tahan lapar. Selalunya saya akan order awal tapi hari ni call2 kakak Cafe tu tapi dia tak jawab. Maybe dia dah save nombor saya “JANGAN ANGKAT” atau “BUDAK KUAT MAKAN” hehehehe~


Zaza ni bengang makanan lambat ke bengang dengan makhluk depan dia ek? Emmm.. i think, dua2 kot hehehehe~ Siti pun cam ada ciri-ciri kebengangan. Kesimpulannya, kami bertiga adalah bengang~

Jenuh juga menunggu, akhirnya dapatlah saya makan “Beef Kue Tiaw”

Beef Kue Tiaw (RM3.90) + Ice Lemon Tea (RM1.30) = RM5.20

Mula-mula muka boring tahan lapar dengan boring and bengang dengan minah sebelah yang entah apa-apa. Bila dia dah bangun kami pun makan dengan tekun sebab dah terlebih masa. Dah pukul 2 daaa. Eeeeeeeeee.. geram betullah. Rasa macam nak cepuk je minah tu tadi. Malas nak cerita kat sini. Tapi kalau dia berkelakuan over lepas ni siap la. Saya ceritakan di blog saya ni.

post signature