Saya baru saja mem’back up’ blog Hernee Nazir Life ni ke wordpress. Saja-saja macam dah tak ada kerja lagi nak buat.

Hari ni, En. Nazir dah membantutkan mood saya nak update blog.

Kenapa?

Sebab dia dah terlupa password memory card hand phone dia. Sejak bila ber’password2′ agaknya, saya pun tak tahu.

Apa kaitannya?

Gambar-gambar yang saya nak upload ada dalam memory card dia tu. huhuhu~ Sayang wooo. Kawan-kawan, doakan ingatan En. Nazir pulih cepat ya.

post signature