Tadi ada seorang customer datang ke office bawa hamper dan paper bag. Saya terpaksa terima, kalau ikutkan boss memang pantang dia terima hamper dari customer.

Oleh kerana dia nak minta tolong saya kirimkan kuih raya ni pada my officemate yang bercuti maka dia pun bagilah saya satu bekas kuih raya ni. Tengok rupa macam sedap. Jolie nama kuih ni glamour betul nama.

Dalam hati berkata,

“En. Jamal nape bagi satu je? bagilah lebih sikit, boleh saya tambah-tambah kuih raya kat rumah”

Isyhhh.. tak bersyukur betul si Hernee ni. Nasib baik dia nak bagi jamah. Kalau tak memang tak pernah kenal dengan kuih raya yang bernama Jolie ni. hehehe~

Rasanya malam ni Jolie tinggal sejarah. Tuan rumah selesaikan dulu. hehehe~

post signature